PERSONLIG TRÆNING

Her kan du læse mere om mine forskellige ydelser indenfor personlig træning. Jeg tilbyder både 1:1 personlig træning, men du har også mulighed for at få personlig træning sammen med nogen du kender.

PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning tager udgangspunkt i dig. Det handler om dig, dine mål og din udvikling. Jeg tilpasser træningen, tempo og indholdet efter din hverdag. 

Sammen skal vi opbygge en god, åben og ærlig relation.

Jeg har også forventninger til dig. Du skal reflekterende over dine vaner og hverdag. Det er med til at skubbe til dine vane og giver dig mulighed for at ændre adfærd, hvis du har behov for dette.

 

Efter endt uge, er der check-ins via skema der skal udfyldes, så vi kan arbejde videre med eventuelle udfordringer.

Læs mere om pris og indhold under priser.

Billede af Jonathan Borba

MINDRE HOLD/VENINDE TRÆNING

Dette er til dig/jer der gerne vil, dele personlig træning med din bedste veninde, kollega, søster, mor eller hvem man end har lyst til at træne sammen med. En unik måde at være social med mennesker man holder af mens der bliver

knoklet hårdt.

Disse hold er for for max 5 personer.

Her vil der stadig være del elementer fra personlig træning. Dit træningsprogram er stadig individuelt og personligt efter dine mål og ønsker.

Nyt træningsprogram hver 4. uge, som bliver tilpasset dig og dit nye niveau.

 

Forløbet er 12 uger, 2 træninger pr uge til  6000,-

 

Har det interesse eller har du/I spørgsmål skriv da endelig

Tunge vægte
_MG_0939.jpg

PERSONLIG TRÆNING

MIN FILOSOFI

Personlig træning er for mig en luksus vare. Derfor er det vigtigt for mig at møde mine klienter på deres banehalvdel. Finde frem til deres mål, får tilpasset træningen til målet og den enkeltes hverdag. Sammen skal vi opbygge en god, åben og ærlig relation.

Forventer af mine klienter er reflekterende over deres vaner og hverdag. Efter endt uge, er der check-ins via skema der skal udfyldes, så vi kan arbejde videre med evt. udfordringer.