top of page

Stærk MAMAs

-for dem der arbejder om dagen, og træner om aftenen 

_MG_0939.jpg
Louise Merwald Sep2021_edited.jpg

Er til dig, der er tilbage i hverdagens tumlerum. Her tilbyder jeg et fleksibelt lukket hold, dvs. du har mulighed for at træne mellem kl. 18 og 20.

Selve træningen er programmeret til en varighed på 60 minutter.

Her får du ingen bøder, hvis du kommer for sent ud af døren eller madlavning trækker ud. Hos mig er der ingen undskyldninger for ikke at få trænet. Du vil blive mødt af smil og high fives for at dukke op til træning, uanset hvilket kaos du har haft i løbet af dagen.

Forløbet er for dig, der gerne vil træne udendørs med ligesindede kvinder, der ønsker at blive stærke i deres krop. Her får du en high-five for at prioritere dig selv og for at møde op.

Stærk MAMAs er et lukket hold, hvor der er plads til at være nybegynder såvel som erfaren.

Du vil blive præsenteret for funktionel træning, hvor både styrke og konditionstræning vil blive kombineret i et lækkert sammensurium, af TRX, kettlebells, dumbells, elastikker, medicinbolde, sjippetove og kropsvægtsøvelser.

_DSC2624_edited.jpg

Stærk MAMAs er for dig, der gerne vil gøre noget godt for dig. Med min vejledning og individuelle tilpasning vil du føle dig tryg, så du kan få mest muligt ud af træningen.

Du kan se det som personlig træning på hold. Med få deltager på forløbet vil der være mulighed for 1-1 vejledning og coaching.

Du vil gå fra træningen svedig, i højt humør og relativt færdig – på den der fede måde.

Antal pladser pr hold: 8

Vælg selv fast hold, om det er 1 eller 2 gange pr uge

*Ingen træning i uge 24

7 ugers forløb ( uge 18-25)

1 gang om ugen 1.350,-

2 gang om ugen 2.660,-

Ved tilmelding skriv en mail, hvor mange og hvilket dage du ønsker at træne.

17855514080555379.jpg
bottom of page