top of page

MAMAs
En aktiv 
mødre-gruppe

Blive del af en aktiv mødregruppe, hvor du kan have din baby med til træning!

Louise Merwald Sep2021-22.jpg

 

 

Vær en del af MAMAs - en aktiv mødregruppe, hvor du kan tage din baby med til træning!

Stærk-Mama er skabt til aktive mødre som dig, der ønsker at træne og samtidig tage hensyn til dit barns behov. Du kan vælge at træne én eller to gange om ugen, og der vil altid være tid og plads til at give din baby mad og skifte ble.

Uanset hvor længe siden du har født, er det aldrig for sent at begynde at genoptræne din krop efter graviditet og fødsel. På Stærk-Mama vil vi altid have fokus på bækkenbundstræning - og vi gør det sammen, for det er sjovere på den måde. Vores koncept bygger på den seneste forskning, og vi tror på, at din krop kan alt, så længe der ikke er gener eller smerter. Styrketræning er afgørende for forebyggelse og genoptræning, da vi styrker led og muskler til at klare dagligdagens belastning. Ingen pseudovidenskab her.

Jeg vil introducere dig til funktionel træning, der kombinerer styrke- og konditionstræning, så du kan opbygge en stærk og sund krop. Som kvinde skal du kunne hoppe og løbe uden at bekymre dig om uheld, og være stærk nok til at lege aktivt med dine børn. Og det er netop det, jeg vil hjælpe dig med.

Som en del af vores aktive mødregruppe vil der være tid til både træning og socialt samvær. Før eller efter træningen kan du hygge dig med de andre mødre og nyde en kop kaffe.

Stærk-Mama er en eksklusiv gruppe, hvor både nybegyndere og erfarne er velkomne. Med min individuelle vejledning vil du føle dig tryg og få mest muligt ud af træningen. Det er som at få personlig træning på et hold. Vi vil bruge TRX, kettlebells, dumbbells, elastikker, medicinbolde, sjippetove og kropsvægtsøvelser. Efter træningen vil du gå derfra svedig og i godt humør, og du vil føle dig tilfreds på den udmattende, men gode måde. Tøv ikke med at tilmelde dig Stærk-Mama og blive en del af et fællesskab af stærke mødre, der prioriterer deres eget helbred.

For at sikre individuel opmærksomhed er deltagerantallet begrænset til maksimalt 8 deltagere. Formatet vil være klassisk holdtræning, som er både superviseret og delvist individualiseret. På dette lille hold vil der være mulighed for 1-1 vejledning og coaching.

Før forløbet starter, vil du blive indkaldt til en opstartsamtale, der varer cirka 30-40 minutter.

Programmet bliver tilpasset til dig og dine udfordringer, så du kan få det optimale udbytte af dette forløb. Da din krop har gennemgået en bemærkelsesværdig oplevelse med en fødsel, starter vi langsomt ud og øger gradvist vægt, tempo og sværhedsgrad, når din krop er klar til det. Hop og løb vil derfor for de fleste være noget, vi tager fat på senere i forløbet.

8 uger forløb ( uge 40-47)

Hvornår:

Onsdag & fredag kl 10-11:30

Hvor:

Steelbox, Tæbyvej 3, Rødovre

Pris: 2.900,-

Louise Merwald Sep2021-18.jpg

Deltager antallet er max 8 deltager, for at jeg som din træner har tid til at kunne hjælpe alle

deltagerne. Formatet vil være klassisk holdtræning – superviseret og delvist individualiseret. Med få deltager på forløbet vil der være mulighed for 1- 1 vejledning og coaching.

Inden forløbets opstart vil du blive inviteret til opstartsamtale, på ca 30-40 minutter.

 

Programmet vil blive tilpasset dig og dine udfordringer, for at DU kan få mest muligt ud af dette

forløb.

Da kroppen har været igennem noget af en oplevelse i form af en fødsel, starter vi stille

og roligt ud og øger gradvist vægt, tempo og sværhedsgrad i takt med, at din krop er klar til det. Hop og løb vil derfor for de fleste være noget af det sidste vi kommer til at beskæftige os med.

 8 ugers forløb

d. 4 okt til d. 24 nov

bottom of page