top of page

VÆGTTAB

Vægttab er en livsstilsændring. Ikke bare et quickfix på 4 uger.

Vi burde alle have lige netop dén krop vi ønsker. Uanset om den er stærk, sund eller fit er det vigtigste, at du er tilfreds med din krop.

 

Vi er alle er forskellige og er der ikke én løsning, der virker for alle. Derfor arbejder jeg ikke med færdigsyet løsninger, men giver dig værktøjer som tager udgangspunkt i vores personlige samtaler og, hvilke udfordringer du evt. har. 

I min optik er løsningen ikke at være på en diæt eller følge en kostplan resten af livet. Men finde nogle værktøjer og tankemønstre du kan benytte resten af livet.

 

Mit ønske er derfor at, du kommer stærkere ud på den anden side, efter vores forløb og være i stand til at stå på egne ben resten af livet.

GettyImages-1066947630.jpg

KOSTVEJLEDNING

Vitalitet er den kraft og energi, som får en organisme eller et væsen til at vokse og trives. Gennem træning og adfærdsændringer med en mere aktiv livsstil kan vi styrke individets vitalitet hele livet. 

 

Sammen skaber vi en stærk krop fyldt med power, uden smerter eller begrænsninger i dagligdagen. En aktiv og sund hverdag kan gøre det lettere at komme igennem fx sygdom. Kroppen vil være rustet til at håndtere nedgang og restituere bedre. Der er mange fordele ved at have en stærk og mere funktionel krop, fx dét at lette hverdagens byrder – både mentalt og fysisk.  

Min mission er at hjælpe dig i den rigtige retning for dig. Min succes er først opnået når du har succes og nået dine mål. 

 

Min personlige træning programmeres ud fra dine mål og dit niveau. Det er en kombination af elementer fra funktionel- og styrketræning.


At lære at træne, bevæge sin krop tager tid. Med personlig træning er der tid til at arbejde fokuseret på bevægelsesmønstre og vi får opbygget et godt fundament for din træning fremadrettet. Fundament er vigtigt, når vi bygger huse og ligeledes gælder det samme med vores krop. Fundamentet er din stærke krop.

GettyImages-1134020377.jpg
bottom of page