top of page

Min krop har brug for at blive presset når jeg træner. Med Louise's personlige træning og hjemmeprogrammer har hun hjulpet mig til at nå helt nye træningsmål.

Kristina Mikkelsen

Efter min graviditet havde jeg brug for et kick-start til at komme tilbage i form. Jeg arrangerede en ugentlig træning hos Louise med min mødregruppe. Jeg følte mig i trygge hænder med at starte op med træningen igen og det var SÅ hyggeligt at træne sammen som gruppe.

Tanja Exaudi

Da jeg fandt ud af at jeg var gravid med mit andet barn, vidste jeg at jeg ville være stærk til fødslen. Louise har været en stjerne i at sikre jeg er på rette vej. Igennem et intensivt forløb opfulgt af ugentlige aftaler er jeg snart i mål. Louise har taget hensyn til min graviditet i planlægningen af mit program, og forstår at presse mig uden at det gør skade på mig eller min baby i maven. Jeg har været tryg og godt underholdt hele vejen. Jeg bliver aldrig en crossfit stjerne, men målet om at forblive en stærk mor er indenfor rækkevidde. Det er en skøn motivation for at blive ved..

Kirsten

Louise har i dén grad lært mig at min krop kan meget mere end jeg selv tror! Med den rigtige teknik og vejledning fra Louise har jeg fået det meget bedre i min krop og kan se en kæmpe fysisk udvikling.

Maja Fogt

Louise forstår hvornår og hvordan hun skal få hendes klienter til at yde det ekstra max stykke som de ikke selv tror de kan, f.eks. med den helt rigtige playliste, eller bare en reminder om lige at trække vejret og ryste armene, for at give det et sidste forsøg. Jeg vil anbefale Louise til alle og enhver, om det så er bestemte øvelser de gerne vil have bedre teknik i, eller bare generelt komme i bedre form. Hun er motiverende, dygtig, og super sød.

Camilla C

"I'm in the process of managing my first PullUp and to help me getting there, I have reached out to one of the most awesome and competent coaches I know, named Louise Merwald.


Louise is not just good at what she is doing, she is also inspiring and full of ideas - I can tell by the numerous of different exercises I have received in the PullUp program she's given me: it is focused and to the point and I can really feel my body's getting stronger and developing new skills, as the weeks passes by.

Caroline D.

bottom of page