top of page

PERSONLIG TRÆNING

Da en sund og aktiv livstil kræver dedikation og det tager tid at lære at træne, opbygge kendskab, teknik og tryghed er det vigtigt for mig, at vi sammen får skabt et stabilt fundament, til din fremtidige træning og stærke livsstil. 

 Derfor er min personlig træning opbygget som abonnement, med en minimumsperiode på bindende 3 måneder.

Her får du et personligt træningsprogram, der tager udgangspunkt i dine ønsker og mål, og som er skræddersyet til lige netop dig, dit niveau og dine muligheder.

 

Struktureret, personlig træning er vejen mod succes! 

Hver 4. uge tilpasses dit træningsprogram således, at det passer til din individuelle udvikling. 

 

Fysisk bevægelse giver dig en stærkere krop, og træningen frigiver lykkestoffet endorfiner i hjernen, som øger selvværd og skaber glæde.

DIN UDVIKLING

Det handler om dig

Det handler om dig, dine mål og din udvikling. 

Personlig træning er opbygget med en god, åben og ærlig relation og har kun til formål at forbedre dig med en sund og stærk hverdag. 

Mine forventninger til dig er, at du reflekter over dine vaner og din hverdag, så vi sammen kan skabe en endnu bedre retning for dine rutiner.

 

Efter endt uge er der check-ins via skema der skal udfyldes, så vi kan arbejde videre med eventuelle udfordringer. 

_MG_0837.jpg

TRÆNINGSFILOSOFI

Ved at have en stærkere og mere funktionel krop, kan vi letter hverdagen. Det gælder mentalt og fysisk. Hvem har ikke i en alder af 80 stadig være i stand til at går på trapper og bærer sine varer hjem fra supermarked?

Træning med mig vil være funktionelt, kombineret elementer fra styrketræning, strongman, Crossfit, gymnastik.

 

 

Det motiverer mig, at hjælpe andre med, at opnår succes.

 

Alle ved et godt fundament er vigtigt når vi bygger huse. Ligeledes gælder det med vores krop. Fundamentet er den stærke krop.

bottom of page